Ervaren en ondernemende digitale strateeg: expert in het vormgeven van innovatieve proposities

Hein Medema helpt bedrijven bij digitale groei door middel van doelgerichte digitale marketing en het ontwikkelen van innovatieve proposities, gedreven door marketing technologie. Met uitgebreide ervaring binnen het dynamische speelveld van Earned Media, heeft Hein zich gespecialiseerd in SEO, Content Marketing, Lead Generation en het smeden van waardevolle partnerships. Zijn bewezen trackrecord en diepgaande kennis maken hem de ideale partner voor organisaties die streven naar digitale excellence en strategische groei.
Lees meer

Over Hein

Hein begon zijn carrière in de online gaming industrie als marketeer. Samen met zijn compagnon startte hij het gespecialiseerde SEO-marketingbureau, SourceRepublic, onder de vlag van Greenhouse Group. Na het samenvoegen van diverse bureaus binnen deze groep, verkochten ze het geheel aan het wereldwijde marketingbureau GroupM, een onderdeel van WPP.

Na deze overname zette Hein zijn reis voort bij GroupM, waar hij marketingproposities ontwikkelde zoals Pubnxt, InContext en Bigintel. In de afgelopen jaren heeft hij tevens een actieve rol vervuld binnen Europa als medeoprichter van de GroupM EMEA-incubator, gericht op het opschalen van martech-oplossingen.

Hein’s ondernemerszin leidde tot de oprichting van meerdere nieuwe bedrijven, waaronder Codator, dat uitgroeide tot een van de grootste juridische marketplaces in Nederland. Ook is hij de oprichter van Stacksy.nl, een innovatie en acceleratie platform voor martech.

Werkzaam bij

Skills van Hein

Professionele skills
Relevante ervaring

Waarom Hein

Hein, een dynamische kracht in digitale innovatie en ondernemerschap. Ontdek hier vier redenen waarom Hein de ideale partner is voor digitale groei en strategische ontwikkeling.

Diepgaande industrie-ervaring

Met een achtergrond in de online gaming industrie en de succesvolle oprichting en verkoop van SourceRepublic aan GroupM, beschikt Hein over diepgaande kennis van de digitale marketingindustrie.

Proven track record

Als medeoprichter van Codator en Tedeas heeft Hein bewezen dat hij niet alleen bedrijven kan starten, maar ze ook kan laten groeien. Het succes van Codator als een toonaangevende juridische marketplace getuigt van zijn ondernemerschap en inzicht in marktbehoeften.

Martech expert

Hein's betrokkenheid bij het opzetten van marketingproposities bij GroupM, zoals Pubnxt, InContext en Bigintel, toont zijn vermogen om vernieuwende martech-oplossingen te ontwikkelen. Als medeoprichter van de GroupM EMEA-incubator heeft hij een rol gespeeld bij het schalen van deze innovaties binnen Europa.

Continu streven naar vernieuwing

Hein zijn vermogen om nieuwe ondernemingen te starten en te leiden, gekoppeld aan zijn visie op de toekomst van digitale marketing, maakt hem een betrouwbare en vooruitstrevende partner.

Beschikbaarheid

Hein is open to the following types of projects

Reviews

Ontdek wat klanten en teamleden over Hein vertellen

Zijn bewezen trackrecord en diepgaande kennis maken hem de ideale partner voor organisaties die streven naar digitale excellence en strategische groei!

Netwerk van Hein

Hein is geconnect met de volgende experts op hun vakgebied

Blogartikelen  

De nieuwste artikelen van Hein
Kijken we naar Google updates van de afgelopen jaren, dan ontdekken we trends die een nieuwe visie van Google onthullen. Zo ligt er steeds meer nadruk op het perspectief van de eindgebruiker. Websites worden meer en meer beoordeeld originaliteit en waarde voor gebruikers. Wat houdt ‘helpful content’ in en hoe maak je content die echt nuttig is?
Sinds de komst van AI-gestuurde chatbots zoals ChatGPT is contentcreatie in één klap ogenschijnlijk makkelijker én tegelijkertijd complexer geworden.
Als ondernemer wil je zichtbaar zijn, zowel offline als online. SEO (Search Engine Optimization) is dan ook een van de key instrumenten om zichtbaarheid te realiseren, behouden en vergroten. Het combineren van diverse digitale strategieën kan als een katalysator werken voor merk zichtbaarheid.

Connect vandaag nog met Hein

Heb je een vraag voor Hein? Connect dan snel. Het kost je niets.