Profiteer van een gepersonaliseerde digital PR-strategie dankzij het sterke netwerk van Seeders

Digital PR strategieën van Seeders zorgen dat jouw merk in de spotlight komt. Je online zichtbaarheid krijgt een boost door vermeldingen in magazines, tv en radio shows en (online) nieuwsartikelen. Dankzij links vanuit domeinen met een hoge autoriteit groei je binnen no time naar leider in jouw segment en profiteer je van relevant verkeer. Benieuwd hoe dit zit?
Lees meer

Onze klanten

Over Seeders

Off-site optimalisatie is een van de belangrijkste SEO-technieken om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Seeders levert al tien jaar services die de autoriteit van domeinen versterken en heeft zo een uitgestrekt en kwalitatief sterk netwerk van publishers en journalisten in heel Europa opgebouwd.

PR strategieën met meetbare resultaten worden ingezet om jouw merk in de schijnwerpers te zetten. Denk aan nieuwswaardige persberichten met een opvallende invalshoek, die de media simpelweg niet kunnen weerstaan. Digital PR is dé manier om je bedrijf te positioneren als een autoriteit in jouw niche. Met data als het belangrijkste wapen in het arsenaal leveren de experts van Seeders bewezen resultaat, wat inzichtelijk gemaakt wordt door monetaire data. Je profiteert van extra exposure en verkeer, hoogwaardige backlinks en een verhoogd vertrouwen in je merk.

Met Digital PR van Seeders…

  • vergroot je je merkimago en daarmee je potentiële klantenbestand.
  • scoort jouw bedrijf (inter)nationale zichtbaarheid op toonaangevende media platforms.
  • ontvang je high-authority backlinks naar jouw domein.
  • staat je bedrijf écht in de schijnwerpers, met mogelijk zelfs optredens in radio- en televisieprogramma’s.
  • profiteer je van een groei in relevant verkeer waaruit directe conversies komen.

Pricing

Expert

Boost in online zichbaarheid
- 3 flights per jaar

Autoriteit

Autoriteit binnen een specifiek segment of niche
- 6 flights per jaar

Pro

Digitale dominantie met sterke autorietit binnen relevante markt
- 12 flights per jaar

Categorieën

Waarde indicatoren

Product metrics
Competitive positioning

Product features 

Seeders werkt met een helder proces om tot succesvolle PR berichten te komen. Dat ziet er als volgt uit:

Stap 1: Brainstorm en concept fase

De eerste fase bestaat uit een gezamenlijke brainstorm, waarin de PR specialisten zoveel mogelijk concepten op papier zullen zetten. Hier wordt de basis gelegd voor het gehele proces: het uittekenen van coole concepten voor persberichten en onderzoeksonderwerpen waar resultaat mee behaald gaat worden.

Stap 2: Data verzamelen en research

Wanneer de brainstorm input verzameld is, gaan de specialisten van Seeders aan de slag. Er worden relevante gegevens verzameld door data op te halen uit de systemen van het bedrijf, bestaande onderzoeken worden doorgenomen en er wordt nieuw onderzoek opgezet, bijvoorbeeld middels enquêtes. Zo krijg je niet alleen een aantrekkelijk persbericht, maar wordt er ook sterke onderbouwing toegevoegd.

Stap 3: Persbericht productie

Met alle beschikbare gegevens op zak, wordt het persbericht geschreven. Verwacht een pakkende titel, de belangrijkste informatie bovenaan en geoptimaliseerd op leesbaarheid. De experts van Seeders plaatsen zichzelf in de schoenen van de journalist, om een nieuwswaardig persbericht te schrijven dat simpelweg té goed is om te laten lopen.

Stap 4: Distributie en evaluatie

Het bericht wordt verzonden naar relevante media en de plaatsingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Alle online én offline vermeldingen worden realtime gemonitord. Na een paar dagen is het resultaat zichtbaar en worden de resultaten van de campagne geëvalueerd. Met de opgedane inzichten kan de volgende lancering voorbereid worden.
Plan een gesprek in!

Content die natuurlijke exposure verdient

Seeders levert digitale PR die serieuze aandacht bij relevante media krijgt. Je profiteert niet alleen van media-aandacht, maar ook van kwalitatieve organische links.

Betrouwbare content

Dankzij de sterke content die Seeders creëert, valt het op bij journalisten. Hoewel de nieuwswaarde van content afhankelijk is van de input die je als merk levert, is er ook genoeg ervaring om dit naar een hoger niveau te tillen. Zo kunnen de experts van Seeders ook eigen onderzoek opzetten en op deze wijze aanvullende data toevoegen die de content uniek kan maken.

Bouw aan je backlinkprofiel en online autoriteit

Seeders hangt monetaire waarde aan campagne resultaten, waardoor het inzichtelijk is wat er behaald wordt met de digitale PR strategie. De transparantie biedt een goede basis voor de samenwerking en helpt je monitoren hoe de autoriteit van je merk groeit.

Boost je merkbekendheid

Sterke digitale PR brengt niet alleen waardevolle organische links, maar boost ook je bekendheid en brengt een groei in verkeer teweeg. Bij wie en op welk vlak wil je de naamsbekendheid van je merk laten groeien? Seeders is flexibel en denkt met je mee, wat je wens ook is. Zo hebben ze al veel mid- en large-sized ondernemingen weten helpen bij het halen van hun targets. Seeders ontzorgt, doet wat beloofd is en maakt het accountable.

Seeders specialists

Connect met Seeders product experts.

Rosalie van der Stege

Content marketeer @ Ecoteers
Certified specialist
Beschikbaar voor

Hein Medema

Digitaal Strateeg
Certified specialist
Beschikbaar voor

Jeroen van Seggelen

Head of SEO
Certified specialist
Beschikbaar voor

Waarom Seeders 

Datagedreven digitale PR strategieën met bewezen resultaat

€ 170.000+

mediawaarde

Een digitale PR campagne kan wel €170.000 mediawaarde opleveren.

15+

nieuwe #1 posities

Dankzij waardevolle backlinks kan jouw domein veel nieuwe top-1 posities verwerven met de Seeders campagne.

15.000+

journalisten

De database van Seeders bestaat uit ruim 15.000 journalisten uit allerlei sectoren.

Plan een gratis kennismaking in! 

Benieuwd wat Digital PR voor jou kan betekenen? De experts van Seeders weten wat ze doen. Ontdek het zelf.