Doortastende content specialist met een passie voor tekst en onderzoek

Rosalie helpt bedrijven met een sterke contentstrategie, pakkende websiteteksten en aansprekende artikelen om hun merk te bouwen. Middels diepgaande analyses en een altijd scherpe blik legt ze nieuwe inzichten bloot waarmee partners verder kunnen groeien in online zichtbaarheid, effectiviteit en merkwaarde.
Lees meer

Over Rosalie

Rosalie is een betrouwbare en betrokken specialist die de lat hoog legt. Haar ervaring in content marketing reikt van waardevolle whitepapers tot on-point websiteteksten, sterke artikelen en pakkende slogans. Met een achtergrond in consumentenwetenschappen, een kritische blik en een groot vermogen om zich in te leven in klantvragen weet ze complexe problemen vaak te ontleden en met passende oplossingen te komen.

Bij Ecoteers ontstond een specialisatie in SEO door te leren van experts in het vak. Samen met de nodige social media ervaring is Rosalie de ideale partner voor kanaaloverstijgende contentvraagstukken.

Werkzaam bij

Skills van Rosalie

Professionele skills
Relevante ervaring

Waarom Rosalie

Op zoek naar een toegewijde en enthousiaste content strateeg die met woorden weet te raken? Rosalie schrijft teksten die hun doel behalen: een verlengstuk van je merk, boeiend en effectief.

Content die scoort

Rosalie kent de kracht van tekst en weet dit te benutten. Middels een tone of voice die precies de juiste snaar raakt, inhoud waarin de doelgroep zich herkent en een sterke opbouw levert ze teksten af die online prestaties een boost geven.

Marketing ‘for good’

Met een liefde voor duurzaamheid zet Rosalie haar kwaliteiten graag in voor bedrijven die de wereld verbeteren. Door te werken met groene organisaties bezit ze de ervaring om start/ups en middelgrote bedrijven te ondersteunen bij hun groene positionering.

Gestructureerd en effectief

Door een georganiseerde manier van werken, oog voor details en een helikopterview heeft Rosalie al vele projecten in goede banen geleid.

Passievol en grondig

Als Rosalie ergens aan begint weet je dat het goed gebeurt. Van een gedegen onderzoek naar de doelgroep en hun pijnpunten tot een in detail uitgewerkte strategie.

Beschikbaarheid

Rosalie is open to the following types of projects

Reviews

Ontdek wat klanten en teamleden over Rosalie vertellen

Netwerk van Rosalie

Rosalie is geconnect met de volgende experts op hun vakgebied

Connect vandaag nog met Rosalie

Heb je een vraag voor Rosalie? Connect dan snel. Het kost je niets.