Moeiteloos hoogwaardig verkeer realiseren: Adswag maakt branded content makkelijk en schaalbaar

Branded content effectief inzetten op grote schaal? Adswag weet hoe je dat doet. Dit nieuwe platform biedt alles om je campagnes naar een hoger niveau te tillen. Van gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig verkeer tot co-creatie van artikelen die op meerdere geschikte platforms tegelijkertijd geplaatst worden. Dankzij diepgaande expertise en slimme software maakt Adswag branded content schaalbaar én accountable!
Lees meer

Over Adswag

Branded content campagnes bezorgen op het gebied van winstgevendheid vaak hoofdpijn. Op grote schaal hoogwaardige weergaven creëren is ook voor de ervaren content specialisten een uitdaging. Handmatig verschillende uitgevers benaderen is tijdrovend en omslachtig. Adswag biedt een oplossing.

Via dit nieuwe platform profiteren adverteerders én publishers van effectievere content op de juiste plaats. Het gebruiksvriendelijke dashboard stelt adverteerders in staat om hun doelgroep precies in te stellen, zodat de content bij het juiste publiek terechtkomt. Bovendien kunnen zowel adverteerders als publishers altijd de actuele cijfers en resultaten van de content inzien. Dat scheelt tijd en moeite.

Dankzij de mogelijkheid om branded content in één keer op diverse plaatsen te publiceren en de resultaten op een centrale plek in te zien, kunnen content specialisten makkelijker opschalen. De nieuwe inzichten helpen bovendien om campagnes te optimaliseren en winstgevendheid een boost te geven.

Pricing

Inspiratie

Bereiken van een hele specifieke doelgroep
1- 3 publishers

Autoriteit

Autoriteit binnen een specifiek thema bij 1 of 2 doelgroepen
3-6 publishers

Pro

Digitale dominantie met sterke autorieteit binnen relevant thema en meerdere doelgroepen
6-12 publishers

Waarde indicatoren

Product metrics
Influence map

Product features 

De inhoud van artikelen afstemmen, de juiste targeting bepalen, branded content publiceren én resultaten inzien. Via het innovatieve Adswag BC platform kun je het voortaan allemaal centraal regelen en inzien.

Verspreid je content in één klik

Via het innovatieve systeem van Adswag kan de branded content in één keer op diverse platforms geplaatst worden. Dit doe je voortaan zonder tussenkomst van individuele publishers en dat bespaart dus zowel tijd als moeite.

Kwalitatief hoogwaardige weergaven

Adswag maakt branded content niet alleen schaalbaar, maar zorgt er ook voor dat je deze gericht kunt plaatsen. Zo selecteer je gemakkelijk de juiste doelgroep en geschikte content waar je in genoemd wilt worden. Dankzij de concrete targeting opties is er weinig ‘bijvangst’ meer, waar je geen voordeel van ondervindt en die dus enkel zorgt voor ruis op de lijn.

Precieze monitoring

Van weergaven tot betrokkenheid, conversiepercentage en opbrengst per publisher: alle cijfers zijn terug te vinden in het Adswag dashboard. Zo kun je gedetailleerde data-analyses maken en campagnes verder optimaliseren of opschalen bij de juiste platforms. Ook publishers doen hun voordeel met de data in het dashboard en kunnen bijvoorbeeld op adverteerder niveauverschillen ontdekken.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in branded content weet Adswag precies tegen welke problemen content specialisten en publishers aanlopen. Dat is wat je terugziet in het platform. Benieuwd?
Plan een call

Waarde indicatoren

Hoe is Adswag gepositioneerd ten opzichte van de concurrentie.
Influence map Adswag vs Competitors
Solution score for Adswag
Product metrics
Product metrics

De oplossing voor branded content

Adswag is dé oplossing voor advertentie campagnes waar branded content ingezet wordt. Snel, schaalbaar en effectief.

Effectieve content plaatsing

Combineer jarenlange ervaring met gedegen onderzoek naar de eisen en wensen van branded content en zie het resultaat: Adswag. Het platform stelt adverteerders in staat om krachtige branded content precies te plaatsen waar het succesvol is, dankzij de uitgebreide targeting mogelijkheden. Samen met de grote tijdsbesparing faciliteert Adswag een grote stap in winstgevendheid van branded content.

Uitgebreid netwerk

Het Adswag BC dashboard heeft een grondige testfase doorstaan. Verschillende grote uitgevers zoas F1maximaal.nl en FCUpdate.nl testten al met branded content publicatie via het nieuwe dashboard. En dat viel niet tegen. Een netwerk van publishers met een groot bereik is klaar om branded content te plaatsen via Adswag.

Optimale resultaten

Met branded content wil je hoge kwaliteit verkeer binnenhalen. De juiste content op de juiste plaats is dan ook essentieel. Adswag helpt ads specialisten hierbij door gedetailleerde opties te bieden die helpen bij het genereren van kwalitatieve weergaven. Tel daar gerichte plaatsingen bij op en de efficiëntie van campagnes krijgt een flinke boost.

Adswag specialists

Connect met Adswag product experts.

Rosalie van der Stege

Content marketeer @ Ecoteers
Certified specialist
Beschikbaar voor

Hein Medema

Digitaal Strateeg
Certified specialist
Beschikbaar voor

Waarom Adswag 

De voordelen van branded content via Adswag

+36M

impressies

Het brede netwerk van publishers biedt een capaciteit van meer dan 36 miljoen paginaweergaven per maand

100%

garantie

De oplossing van Adswag biedt een garantie op het aantal kwalitatieve bezoekers op de branded content

75%

tijdsbesparing

Branded content publiceren via Adswag scheelt tot wel 75% van het opzetten van een traditionele campagne

Alles uit branded content halen 

Ook efficiënt aan de slag met branded content? Ontdek het gemak van Adswag en geef de winstgevendheid van je campagnes een boost. Benieuwd?