Ondernemer in hart en nieren. Echte marketing strateeg die altijd verfrissende ideeën heeft

Peter is co-founder van Ecoteers: een duurzaam marketingbureau uit Utrecht en mede-eigenaar van Sustainaway, Versify, Ecotoday en Webnexus. Zijn ondernemersdrive brengt innovatieve ideeën waarbij hij graag de ongebaande wegen bewandelt. Met zijn strategieën heeft Peter vele merken verder geholpen.
Lees meer

Over Peter

Van zzp’er in content tot een doorgewinterde marketeer. Peter behaalde een dubbele bachelor en master in zowel bedrijfskunde & marketing als rechten en deed een aantal jaar ervaring op middels diverse (content) marketing klussen. Dat combineerde hij enkele jaren later met de technische kwaliteiten van vriend Boyd Belshof , specialist in webdevelopment en SEO. Tel er een sterke drive voor duurzaamheid en een nuchtere Twentse visie bij op en zo Ecoteers werd geboren.

Na een periode van pionieren hebben ze hun focus volledig op Ecoteers gelegd en is het marketingbureau hard gegroeid. Door zich te versterken met experts op andere gebieden zoals CRO en SEA, wisten Boyd en Peter een fullservice marketingbureau neer te zetten met een bewezen succesvolle strategie: Ecoteers is nu 4 jaar oud, heeft 50+ teamleden en meer dan 300 partners in Nederland.

Peter ontwierp in deze periode veel succesvolle marketingstrategieën en hield zich ook bezig met de positionering van Ecoteers. In diverse branches gaf hij organisaties die een positieve bijdrage leveren aan de wereld een boost. Zijn werkwijze kenmerkt zich door innovatieve ideeën, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Werkzaam bij

Skills van Peter

Professionele skills
Relevante ervaring

Waarom Peter

Peter streeft altijd vernieuwing na en zet de prestaties van organisaties altijd op 1. Voor een dynamische partner met gedegen marketing ervaring ben je bij Peter aan het juiste adres.

Vooruitstrevend

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Peter experimenteert voortdurend met nieuwe technologie om cutting-edge strategieën te ontwikkelen.

Sterk ondernemerschap

De groei van Ecoteers van start-up naar scale-up bewijst de ondernemerskwaliteiten van Peter. Geen lange contracten, maar eerlijke afspraken zorgen voor lange termijn samenwerkingen die goed voelen.

Resultaatgericht en fair

Waar moeten we de focus op leggen om het beste resultaat te halen? Een vraag die Peter vraag stelt. Je kunt rekenen op eerlijk advies, ook als dat tegen verwachting in is. Alles voor het maximale resultaat.

Strategisch sterk

Peter heeft diverse merken van een kickstart of verfrissende switch voorzien. Zijn vermogen om vernieuwende en op maat gemaakte strategieën te ontwerpen staat aan de basis hiervan.

Beschikbaarheid

Peter is open to the following types of projects

Reviews

Ontdek wat klanten en teamleden over Peter vertellen

Netwerk van Peter

Peter is geconnect met de volgende experts op hun vakgebied

Connect vandaag nog met Peter

Heb je een vraag voor Peter? Connect dan snel. Het kost je niets.