Technische marketeer die altijd een stap verder kijkt en strategie naar een hoger niveau tilt

Boyd is co-founder van Ecoteers: een duurzaam marketingbureau uit Utrecht en mede-eigenaar van Sustainaway, Versify, Ecotoday en Webnexus. Hij helpt ondernemingen klein en groot om te groeien middels webdevelopment en SEO. Met zijn achtergrond in informatica en informatiekunde weet hij hoe je een sterke website bouwt én verder groeit. Zijn technische inzicht maakt hem de ideale specialist voor vraagstukken omtrent nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Google updates en development.
Lees meer

Over Boyd

Al tijdens zijn studie aan de universiteit van Groningen deed Boyd praktijkervaring op in het veld van zowel webdevelopment als content marketing. Hij specialiseerde zich in data science en richtte zich specifiek op de niche van cybersecurity. Deze technische kennis combineert hij met vriend en ondernemer in hart en nieren Peter Dragstra , specialist in marketing en rechten: Ecoteers werd geboren.

Na een periode van pionieren hebben ze hun focus volledig op Ecoteers gelegd en is het marketingbureau hard gegroeid. Door zich te versterken met experts op andere gebieden zoals CRO, SEA en social media, wisten Boyd en Peter een fullservice marketingbureau neer te zetten met een bewezen succesvolle strategie: Ecoteers is nu 4 jaar oud, heeft 50+ teamleden en in totaal meer dan 300 partners door heel Nederland.

Boyd zette in de periode veel succesvolle websites en SEO strategieën op, die zich kenmerken door hun datagedreven karakter en innovatie combinatie van design en conversie. Hij wordt niet afgeschrikt door complexe websiteproblemen, maar duikt er diep in en weet fundamentele oplossingen te ontdekken en realiseren.

Werkzaam bij

Skills van Boyd

Professionele skills
Relevante ervaring

Waarom Boyd

Boyd is een datagedreven rasondernemer met een goed technisch inzicht. Dit maakt hem de ideale partner voor complexe technische vraagstukken. Ontdek hier 4 sterke eigenschappen:

Datagedreven expert

Met een nauwkeurige werkwijze en analytische blik komt Boyd met sterke inzichten die hij weet te vertalen naar waardevolle plannen. Altijd onderbouwd met data.

Ondernemerschap

De groei van Ecoteers van start-up naar scale-up bewijst het ondernemerschap in Boyd. In het dynamische veld van marketing weet hij constant mee te bewegen en de efficiënte oplossingen uit te rollen die resultaat boeken.

SEO focus

Boyd volgt ontwikkelingen rondom Google en AI op de voet en weet deze te doortasten, om innoverende en succesvolle SEO strategieën te formuleren.

Diepgaande development ervaring

Van Location Intelligence tool tot grote webshop migraties: geen development project is te complex.

Beschikbaarheid

Boyd is open to the following types of projects

Reviews

Ontdek wat klanten en teamleden over Boyd vertellen

Netwerk van Boyd

Boyd is geconnect met de volgende experts op hun vakgebied

Connect vandaag nog met Boyd

Heb je een vraag voor Boyd? Connect dan snel. Het kost je niets.