Domineer jouw niche door ongoing leadgen

De unieke Flywheel methodiek van Tedeas zorgt voor thematische groei op jouw key thema’s. Performance-based, waardoor je in no time profiteert van content marketing, maar ook zorgt voor duurzame groei. Niet één boost in engagement, maar constante leadgeneratie vanuit de hele funnel die bovendien schaalbaar is. Klaar om je bereik te vergroten, betrokken websitebezoekers binnen te halen en meer verkopen te realiseren?
Lees meer

Gebruikt door digitaal succesvolle bedrijven

Over Flywheel Thematic Performance

Content is king, maar zonder conversies zijn er weinig resultaten van je sterke content. Dit is het uitgangspunt van de innovatieve Tedeas Flywheel methode, waarin een content ecosysteem gecreëerd wordt waarmee je gegarandeerd resultaten behaalt. Door het verkrijgen van allerlei typen (micro)conversies wordt jouw content marketing volledig accountable. Fijn dus als je geen eindeloze investeringen wilt doen, zonder daar duidelijk resultaat van te zien op de korte termijn.

Met behulp van een data-gedreven strategie groeit de zichtbaarheid van je merk op specifieke onderwerpen, zodat je gaat domineren op de key thema’s. Met unieke inzichten wordt er relevante content voor de hele klantreis gecreëerd: van verkennende brandpages tot vergelijkende content en reviews. Tel daar een diverse mediamix van platformen – juist ook buiten je eigen website – bij op en het ecosysteem is compleet.

De Flywheel methode biedt bewezen resultaat. Hoe die effectiviteit eruit ziet? Tedeas Flywheel genereert een constante stroom van betrokken websitebezoekers, een sales boost, verbeterde organische zichtbaarheid én versterkte branding.

Pricing

Always on

Een continue stroom aan thematische performance vanuit een focus thema.
Geschikt voor markteers die hun marketingmix willen uitbreiden

Professional

Schaalbare thematische performance vanuit meerdere focus thema’s.
Geschikt voor marketeers die hun marketingmix willen diversificeren en sterker willen worden midfunnel.

Thema expert

Een maatwerk digitaal ecosysteem dat substaintieel hoogwaardige thematische performance realiseert.
Geschikt voor markteers die een bepaald thema willen domineren voor duurzaam concurrentievoordeel en tijdens de hele klantreis zichtbaar willen zijn.

Waarde indicatoren

Product metrics
Influence map

Product features 

Tedeas Flywheel: een unieke holistische content methodiek voor online dominantie

Unieke inzichten

Op basis van datagedreven inzichten wordt een contentstrategie uitgerold, waarbij maximale zichtbaarheid in niches leidt tot dominantie op key thema’s. De Flywheel methodiek onthult waardevolle niches voor jouw merk. Combineer dat met jarenlange ervaring met het in de markt zetten en laten groeien van merken en je bent klaar voor een vliegende start.

Effectieve content

Om performance-based groei te realiseren, werkt Tedeas Flywheel met een compleet content ecosysteem. Dat betekent relevante content voor de hele klantreis. De combinatie van brand pages, adviserende vergelijkers en reviewpagina’s, en ondersteunende blogs is inmiddels een bewezen recept voor groei.

Succesvolle platforms

Hoewel zichtbaarheid op je eigen website van cruciaal belang is, kan juist zichtbaarheid op externe websites de boost geven waar je zo naar op zoek bent. De Tedeas Flywheel methode streeft dan ook naar extra merkzichtbaarheid door het inzetten van een diverse mediamix. Zo worden er zowel eigen platforms, als een sterk netwerk van mediapartners ingeschakeld: een bewezen succesvolle combinatie die leidt tot een groei in betrokken bezoekers op jouw website.

Experts die weten wat nodig is

Dankzij marketing specialisten met uitgekiende kennis en eigen tools wordt er altijd aan de juiste knoppen gedraaid. Zo ben je verzekerd van sterke groei.
Plan een call

Waarde indicatoren

Hoe is Flywheel Thematic Performance gepositioneerd ten opzichte van de concurrentie.
Influence map Flywheel Thematic Performance vs Competitors
Solution score for Flywheel Thematic Performance
Product metrics
Product metrics

Maximale waarde uit je content

De Tedeas Flywheel methode dicht het gat tussen awareness en conversie

Performance-based groei

Bij bestaande platformen zoals Google en Facebook is de concurrentie groot, duur en voor iedereen toegankelijk. Flywheel levert exclusieve langetermijn groei op basis van een performance based model.

Thematische dominantie

Online thema’s met een sterke intentie zijn enorm waardevol, omdat hier actief oplossingen gezocht worden. De Flywheel methode onthult deze niches en biedt een schaalbare oplossing om op deze thema’s te domineren.

Succesvol content ecosysteem

Middels platforms in eigen beheer in combinatie met een netwerk van sterke mediapartners, biedt Flywheel merken een extra exclusief marketing kanaal. Dankzij de slimme methode wordt er optimaal gebruik gemaakt van deze exposure.

De Flywheel methode biedt een complete strategie, waarmee daadwerkelijk en duidelijk resultaat behaald wordt.

Stacksy Specialist
Marketing Expert

Flywheel Thematic Performance specialists

Connect met Flywheel Thematic Performance product experts.

Hein Medema

Digitaal Strateeg
Certified specialist
Beschikbaar voor

Waarom Flywheel Thematic Performance 

6x

zo waardevol

Gegenereerde betrokken websitebezoekers leveren tot wel 6x de waarde in resultaat op voor je merk.

20x

meer zichtbaarheid

Win tot wel 20% aan merkzichtbaarheid extra dankzij de Flywheel methode

> 5.000

keywords tracken

Profiteer van continue tracking van je thematische zichtbaarheid op meer dan 5.000 keywords

Ook profiteren van de unieke Flywheel methode? 

Krijg ook meer betrokken bezoekers op jouw website en profiteer van een boost in leads en sales. Met Tedeas Flywheel lukt het. Benieuwd hoe de groei van jouw merk gerealiseerd kan worden?