Profiteer van duurzaam concurrentievoordeel met Tedeas Digital Insights

Digital Insights geeft met behulp van verschillende componenten inzichten om een sterke marketingstrategie uit te rollen. Met een focus op content als de sleutel tot digitale zichtbaarheid en klantenwerving, de oplossing bij het benchmarken van de prestaties en duurzame waarden van verschillende media. Dit levert unieke inzichten in het digitale concurrentielandschap op, waarmee je je marketingstrategie naar een hoger niveau kunt tillen.
Lees meer

Gebruikt door digitaal succesvolle bedrijven

Over Tedeas Digital Insights

Traditionele onderzoeksmethoden en technieken zijn vaak tijdrovend, kostbaar en blijken beperkt in de digitale wereld. Door de diversiteit en de onderling lastig vergelijkbare factoren                  worstelen deze methoden met het effectief evalueren en integraal beoordelen van verschillende media. Tedeas Digital Insights onderscheidt zich door gebruik van de meest actuele tools en databronnen, met focus op benchmarking. Door alle gegevens uniform te integreren, ontstaat een helder beeld van hoe jouw merk zich verhoudt tot de topconcurrenten.

Je profiteert van waardevolle, ready-to-use inzichten die verder gaan dan je eigen website. De experts van Tedeas kijken naar groeimogelijkheden voor je merk binnen de hele markt. Waar kun je het beste zichtbaar zijn met welke content en wat is dan de verwachte groei in leads, PR en SEO? De Digital Insights zijn schaalbaar: van strategische analyses tot diepere inzichten gericht op optimalisatie.

Pricing

Digital Scan

Verkennende scan van digitale markt, eigen positiie en belangrijke spelers
- 1 update per jaar.

Geschikt voor markteers die op hoofdlijnen de markt en hun prestaties willen tracken.

Benchmark

Inzicht in prestaties van verschillende media ten opzichte van concurrenten in een specifieke markt.
- Lite advies specialist

- 2 updates per jaar Geschikt voor marketeers die op detail niveau zichzelf en verschillende spelers willen volgen en vergelijken.

Audit

Gedetailleerd inzicht in de digitale markt, eigen positie en belangrijker spelers.
- Advies specialist
- 2 updates per jaar.

Geschikt voor marketeers die een deepdive willen van hun eigne platform, markt en spelers met daarbij concrete handvatten voor groei dmv content markting, SEO, PR en branded content.

Waarde indicatoren

Product metrics

Product features 

Tedeas Digital Insights: het ingrediënt voor een datagedreven marketingstrategie waarmee je op lange termijn bewezen succes hebt.

Digitale Audit

De Digitale Audit is speciaal ontwikkeld voor online platformen en media die inzicht willen hebben in de digitale omgeving van hun assets en de markten waarin deze actief zijn. De Digitale Audit van Tedeas biedt gestructureerd inzicht in de belangrijkste factoren die waarde en groei bepalen, op basis van zoekgedrag, zoekintenties, concurrentie en potentiële partners.

Digitale Benchmark

Inzicht in prestaties van verschillende media ten opzichte van concurrenten in een specifieke markt, dat is wat de Digitale Benchmark biedt. Op basis van de Digitale Performance Index worden de prestaties en duurzame waarden van een platform in kaart gebracht. Denk aan het bereik en de zichtbaarheid, merk populariteit en domein autoriteit.

Digitale waardering

Benieuwd naar de reële waarde van je digitale kapitaal? Dan biedt de Digitale Waardering uitkomst. Op basis van onder andere de mediawaarde en reconstructiewaarde van je website krijg je inzicht in een gedetailleerd beargumenteerde bandbreedte van de taxatiewaarde. Digitale merkwaarde en de concurrentiepositie worden hierbij meegenomen. De waarde van je digitale kapitaal over tijd is interessant om veranderingen te monitoren, maar deze waardering is ook uitermate nuttig bij mogelijke overnames.

Plan een call

Maximale waarde uit digitale inzichten

Tedeas Digital Insights zorgt voor het datagedreven fundament van jouw succesvolle strategie.

Performance groei over alle kanalen

Op welke factoren moet je focussen als je wilt groeien? Tedeas Digital Insights laat zien waar de meeste waarde te behalen valt. Zo groei je op alle aspecten: van zichtbaarheid tot pr, en van leads tot partnerships.

Inzicht in je sector

Niet alleen de performance van je eigen website, maar dat van de hele markt is van belang. Daarom voorziet Tedeas Digital Insights van een compleet beeld: wie zijn de marktleiders, hoe groeit de markt en waar liggen gaten om in te springen? Tedeas biedt de inzichten om slimme datagedreven beslissingen te maken.

Diepgaande inzichten

Hands-on inzichten krijg je door uitgebreide analyses. Tedeas Digital Insights weet dat je deze data niet eenvoudig uit je tools trekt en voorziet daarom in next level data-inzichten. Zo bespaar je tijd die je kunt inzetten om vervolgens de juiste beslissingen te maken.

Tedeas Digital Insights specialists

Connect met Tedeas Digital Insights product experts.

Hein Medema

Digitaal Strateeg
Certified specialist
Beschikbaar voor

Niels Welling

SEO-Specialist
Certified specialist
Beschikbaar voor

Waarom Tedeas Digital Insights 

< 12

maanden

Klanten van Tedeas Digital insights behalen binnen 12 maanden gegarandeerd meer digitale zichtbaarheid met hun eigen platform.

Groei +

in conversies

Door de Digital insights behalen klanten meer groei in conversie door product van de juiste content en juiste SEO-optimalisatie.

Groei ++

door diversificatie

Met Digital insights worden nieuwe waardevolle partnerships gesloten voor affiliate, branding en SEO

Ook profiteren van de Digital Insights van Tedeas? 

Ontdek waar de meest waardevolle kansen liggen en zet die volgende stap. De uitgebreide data-analyse biedt een stevig fundament. Ook groeien? Vraag jouw Digital Insights rapport aan.