Optimaliseer je website met Semrush: Ontdek, analyseer en domineer in digital marketing

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden om je online aanwezigheid te versterken met Semrush. Of je nu een nieuwe start-up hebt of een doorgewinterde marketeer bent, Semrush biedt krachtige inzichten en handige tools om concurrenten te slim af te zijn, je online zichtbaarheid te maximaliseren en inkomsten te vergroten.
Lees meer

Met succes gebruikt door grote namen

Over Semrush

In de digitale wereld, waar je constant in strijd bent met allerlei concurrenten, is één ding het allerbelangrijkst: inzicht. Potentiële klanten zijn vaak slechts een of twee klikken verwijderd van het bezoeken van je website. Maar hoe haal je ze over om daadwerkelijk iets van jou te kopen of vragen?

Dit is waar Semrush je kan helpen. Semrush is dé marktleider als het gaat om digitale marketinganalyses en tools. De software biedt een verscheidenheid aan inzichten: van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot betaalde zoekadvertenties en sociale media.

Met Semrush heb je niet alleen toegang tot gegevens, maar ook tot strategische intelligentie. Het ervaren team dat de software bouwt en ondersteuning biedt, heeft een grondig begrip van de digitale wereld. Als je niet schroomt om zelf aan de slag te gaan, dan biedt Semrush alle handvatten om waardevolle inzichten en optimalisaties te realiseren. Zo til je je digitale aanwezigheid naar een hoger niveau.

Klaar om je online strategie en vindbaarheid te verbeteren? Kies net als vele anderen vandaag nog voor Semrush en geef je website de boost die het nodig heeft.

Pricing

Pro

For newbies and small teams
- 5 projects, 500 keywords to track, 10,000 results per report

Guru

For agencies and mid-size businesses
- 15 projects, 1,500 keywords to track, 30,000 results per report

Business

For large agencies and enterprises
- 40 projects, 5,000 keywords to track, 50,000 results per report

Waarde indicatoren

Product metrics
Influence map

Product features 

Semrush biedt gebruikers de mogelijkheid om inzichten te krijgen in hun website. Het is een echte all-in-one tool ontwikkeld voor en door marketeers en SEO-specialisten. Zo kun je je website gemakkelijk verbeteren, mét effect.

Keyword Research

Semrush is een geavanceerd platform waar ondernemers de meest gebruikte zoekwoorden kunnen vinden inclusief de kansen hierin. Op dit moment geeft Semrush de beste en meest accurate data en inschattingen van organisch onderzoek en competitief onderzoek. Van long-tail tot short-tail: met Semrush krijg je de inzichten die je nodig hebt om jouw strategie te optimaliseren en beter te worden dan je concurrentie.

On-Page SEO-optimalisatie

Optimaliseer jouw website met Semrush’s tools voor on-page SEO. Identificeer problemen, ontvang suggesties en verhoog je zichtbaarheid in zoekmachines als Google en Yahoo.

Social Media Tracker

Semrush kan ook gebruikt worden om sociale media kanalen te monitoren en verbeteren. Dit is ideaal wanneer je actief bent op platformen als Facebook of Instagram. Met de Semrush Social Media Tracker hou je eenvoudig merkprestaties bij op sociale media. Volg betrokkenheid, analyseer trends en pas je strategie aan.

Content Marketing Toolkit

Semrush kun je niet alleen gebruiken voor het verbeteren van bestaande content, het kan ook helpen bij het schrijven van nieuwe, boeiende content die scoort. Met de Semrush Content Marketing Toolkit identificeer je relevante onderwerpen en verhoog je de deelbaarheid van je content.
Ontdek het zelf

Semrush Video

Maak kennis met Semrush

Waarde indicatoren

Hoe is Semrush gepositioneerd ten opzichte van de concurrentie.
Influence map Semrush vs Competitors
Solution score for Semrush
Product metrics
Product metrics

Voor digitale dominantie

Met Semrush gaat online groei snel en gemakkelijk. Je kunt duidelijke inzichten verkrijgen zodat je kunt je onderscheiden van concurrentie. Maar wat maakt Semrush dan beter dan andere tools zoals Ahrefs?

All-in-one functionaliteit

Semrush biedt een uitgebreide variatie aan tools voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde zoekadvertenties, sociale media, contentmarketing en nog veel meer. Het is een alles-in-één platform ontworpen door en voor SEO-specialisten.

Gedetailleerde concurrentieanalyse

Semrush laat niet alleen zien waar jij je kunt verbeteren, maar maakt ook diepgaande analyses van concurrentie. Bekijk wat ze goed doen door het volgen van zoekwoorden, advertenties en backlinks en zorg dat ook jouw website beter wordt. Zonder deze inzichten kun je je niet onderscheiden van andere bedrijven.

Nauwkeurige zoekwoordanalyse

Semrush biedt uitgebreide mogelijkheden voor het ontdekken van relevante zoekwoorden waar jij potentieel winst mee kunt maken. Daarnaast analyseert Semrush de prestaties van deze zoekwoorden en identificeert het nieuwe kansen voor organisch verkeer op jouw website.

Semrush is like a keyword research tool, Google Trends, Moz, Hootsuite and SimilarWeb in one.

Mario León Rojas
Performance Marketing Specialist, Banco del Sol

Waarom Semrush 

All-in-one tool die vertrouwd wordt door marktleiders

10 mln

Gebruikers

Al meer dan 10 miljoen marketing professionals hebben Semrush gebruikt

21

Internationale rewards

Semrush heeft daarnaast al 21 internationale prijzen gewonnen als de beste software suite.

30%

Fortune 500

Maar liefst 30% van de Fortune 500 bedrijven gebruikt Semrush als hun marketing tool.

Test gratis en ontdek het zelf 

Semrush kan jouw bedrijf helpen om beter online zichtbaar te worden, de strijd met concurrenten te winnen en winst te optimaliseren. Benieuwd wat Semrush precies voor jouw merk kan betekenen? Meld je dan nu aan op de website en probeer de software 7 dagen gratis.