Op zoek naar een efficiënte, gebruiksvriendelijke manier om sales te laten groeien? Pipedrive is het CRM-platform dat je nodig hebt

Stap in de wereld van salesoptimalisatie met Pipedrive, waar het beheer van leads en het stroomlijnen van het verkoopproces samenkomen. Of je nu al een ingerichte funnel hebt of je proces juist helder wilt gaan inrichten: Pipedrive helpt je vooruit. Met het gebruiksvriendelijke platform sla je een efficiëntieslag. Dankzij de fijne visualisatie van het verkoopproces, dat je naar wens kunt aanpassen, heb je altijd een helder overzicht van te ondernemen acties per lead. Zo haal je binnen no time meer deals binnen.
Lees meer

Meer dan 100.000 bedrijven in 179 landen gebruiken Pipedrive

Over Pipedrive

In de wereld van sales, waar iedere interactie tussen jou en een potentiële klant een kans is om je concurrenten voor te blijven, is één aspect van groot belang: effectiviteit. Dit is waar Pipedrive het verschil maakt. Met de software heb je altijd en overal inzicht in de huidige status van leads, de diverse kanalen en teamleden die hierbij betrokken zijn, en de verschillende contactmomenten.

Omdat Pipedrive gemakkelijk te integreren is met andere software, profiteer je van een grote tijdsbesparing. Laat automatisch berichten sturen, plan afspraken in naar aanleiding van een activiteit en wijs taken toe aan teamleden. Zo verklein je de administratieve last terwijl je je verkoopproces optimaliseert.

Pipedrive stroomlijnt het proces met heldere visualisatie van alle acties die leiden tot het sluiten van een deal. Daarbij krijg je inzicht in actuele cijfers. Wat is het conversiepercentage, in welk stadium valt het meeste winst te behalen en in hoeverre ligt het team op schema om de doelen te behalen?

Ontdek hoe gemakkelijk je je salesproces naar een hoger niveau kunt tillen en kies net als vele sales teams voor Pipedrive.

Pricing

Essential

Organiseer alles beter en maak snel eenvoudige verkoopprocessen

Professional

Optimaliseer prestaties met meer aanpassingen en rapportages

Power

Geef grotere teams alle kansen met flexibele samenwerking en ondersteuning

Waarde indicatoren

Product metrics
Influence map

Product features 

Pipedrive is gebouwd door sales specialisten en dat merk je. De software zit vol met handige tools, zonder het complex te maken.

Sterke visualisatie:

Pipedrive biedt een intuïtieve visualisatie van je verkoopproces, waarmee je in één oogopslag de voortgang van je leads kunt volgen. Deze visuele weergave maakt het gemakkelijk om leads te organiseren en prioriteren, zodat je geen kans mist.

Aanpasbare pijplijn:

Pipedrive is flexibel, waardoor je de pijplijn kunt inrichten naar wens. Je voegt gemakkelijk stadia toe zodat alle stappen in het proces gecoverd worden. Zo ben je verzekerd van een optimale workflow voor jouw team.

Segmenteer leads:

Met Pipedrive kun je leads gemakkelijk indelen op basis van relevante criteria. Dit stelt je in staat om gerichter te communiceren en gepersonaliseerde benaderingen toe te passen, waardoor je de kans op succesvolle deals vergroot.

Contactgeschiedenis in een oogopslag:

Check eerdere interacties met je contacten dankzij Pipedrive's contactgeschiedenis tool. Zo krijg je inzicht in eerdere communicaties en activiteiten met een lead, waardoor je goed voorbereid bent op elk gesprek en elke transactie. Zo sta je nooit voor verrassingen als je contact hebt.
Ontdek alle tools

Ontdek Pipedrive

Waarde indicatoren

Hoe is Pipedrive gepositioneerd ten opzichte van de concurrentie.
Influence map Pipedrive vs Competitors
Solution score for Pipedrive
Product metrics
Product metrics

Best of breed in sales

Pipedrive heeft een specialistische focus op lead management. Verwacht geen all-in marketingtool, maar wel een oplossing die jouw salesteam laat floreren. Meer deals, meer focus, meer doelen behalen.

Flexibiliteit

Of het nu gaat om je sales pijplijn of waarden die meegenomen worden in rapportages: je stelt het in naar wens. Creëer je eigen op maat gemaakte CRM-systeem, waarmee je het meeste uit je sales efforts haalt.

Gebruiksvriendelijkheid

Pipedrive is gemaakt door verkopers, voor verkopers. Daarom bouwden ze een systeem dat makkelijk te begrijpen is en zorgt voor efficiënt samenwerken als team. Pipedrive belooft verkoopsucces en helpt je daarbij: het supportteam reageert adequaat.

Integratiemogelijkheden

Pipedrive is naadloos aan te sluiten op meer dan 350 andere systemen. Denk aan veelgebruikte software als Microsoft Teams, Slack, Trello en Mailchimp, maar ook software voor salesgerelateerde activiteiten zoals DocuSign en QuickBooks.

Pipedrive is heel duidelijk en simpel in het gebruik. Het doet exact wat wij nodig hebben als snel groeiend SAAS bedrijf. Perfect!

Maarten Borgers
Oprichter / Marketing en Sales, Fitmanager

Waarom Pipedrive 

Haal het maximale uit je leads door je verkoopproces te optimaliseren.

100.000+

gingen je voor

Al meer dan 100.000 bedrijven hebben gekozen voor de CRM-oplossing van Pipedrive

28%

meer deals

Pipedrive gebruikers sluiten gemiddeld 28% meer deals na hun eerste jaar

350+

integraties

Met talloze integraties en apps haal je het maximale uit Pipedrive

Test gratis en ontdek het zelf 

Pipedrive biedt dé software die jouw salesproces helpt optimaliseren en je deals doet toenemen. Gemaakt door sales specialisten die weten wat je nodig hebt. Benieuwd waarom de software zo goed bekend staat?