Boost je business met HubSpot: Combineer marketing, sales en klantenservice in dit krachtige platform

Dompel jezelf onder in de wereld van de digitale groei met HubSpot: het ultieme platform voor inbound marketing en sales. HubSpot helpt bedrijven met haar krachtige tools en geavanceerde technologieën om processen te vereenvoudigen, leads te genereren en relaties te versterken. Met HubSpot ben je klaar voor een nieuw succes en digitale groei. Ontdek wat HubSpot voor jouw bedrijf kan betekenen.
Lees meer

Vertrouwd door 's werelds grootste merken

Over Hubspot

Als je je merk snel wilt laten groeien over alle schijven, dan is een sterke alles-in-één tool zoals die van HubSpot ideaal. Je hebt namelijk niet alleen de beste content nodig, maar ook succesvolle campagnes, sterke klantenservice en geautomatiseerde programma’s.

Voor middelgrote tot grote organisaties biedt HubSpot alle tools die je nodig hebt, in een gebruiksvriendelijk jasje. Van inbound marketing tot vlekkeloze sales en de beste customer service processen. HubSpot heeft diepgaande kennis op alle vlakken en weet dit samen te voegen in allesomvattende software. De vele integratiemogelijkheden maken de software bovendien flexibel en schaalbaar. Als zzp’er of kleine organisatie profiteer je van handige subpakketten zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.

HubSpot is al jaren dé marketing tool voor merken die hun resultaten willen verbeteren met geautomatiseerde oplossingen. De software staat bekend om de vele naadloze integraties, waaronder tegenwoordig ook AI tools, waarmee je voorop loopt op concurrenten.

HubSpot biedt een uitgebreide set aan mogelijkheden tegen aantrekkelijke tarieven. Dat maakt de software de beste keuze voor middelgrote organisaties die snel willen groeien. De resultaatgerichte marketing software van HubSpot is grofweg onder te verdelen in twee pakketten: Professional en Enterprise.

Bekijk de verschillen en vergelijk zelf:

Pricing

Marketing Hub Starter

Essential marketing tools to engage and convert leads

Marketing Hub Professional

Comprehensive marketing software for automation, reporting, and campaigns

Marketing Hub Enterprise

Our most powerful marketing software for advanced control and flexibility

Waarde indicatoren

Product metrics
Influence map

Product features 

HubSpot biedt een uitgebreid scala aan functies die jouw bedrijf kunnen helpen met digitale groei. Dit zijn onze favoriete mogelijkheden van HubSpot die ook voor jou het verschil kunnen maken:

Van beginner tot expert

HubSpot biedt eindeloos veel mogelijkheden om je marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen. Als je beginner in het vak bent, ga je snel van start dankzij de gebruiksvriendelijke interface en duidelijke basic features. Er zijn ook tal van geavanceerde functies waarmee experts met specialistische kennis hun resultaten kunnen maximaliseren.

Profiteer van een geïntegreerd CMS

Wanneer bezoekers op je website zijn wil je natuurlijk graag dat ze een product of service bij je afnemen. Gebruik daarom het geavanceerde Content Management Systeem van HubSpot. Het helpt je een eenvoudige, maar boeiende website te bouwen en content te optimaliseren. Uniek is dat dit content systeem in het HubSpot ecosysteem geïntegreerd is. Zo switch je moeiteloos naar een nieuwe marketing campagne of sales procedure en creëer je direct de bijbehorende content.

Automatiseer sales en CRM

HubSpot is specialist in het vereenvoudigen en automatiseren van salesprocessen. Dit doe je door middel van het HubSpot Customer Relationship Management (CRM) dat standaard in je pakket zit. Beheer leads, volg deals en optimaliseer de verkoopprestaties van jouw bedrijf. Met de uitgebreide data wordt groeien gemakkelijk. Dankzij slimme automatisering realiseer je een toename van kwalitatieve leads, wat je conversieratio’s een boost geeft.

Een sterke basis

HubSpot is al jarenlang een grote speler met betrouwbare marketingsoftware. Het bedrijf heeft veel specialistische kennis in huis, waar je van profiteert middels de steeds verder innoverende software en de toegankelijke supportdesk.
Ontdek HubSpot

What is HubSpot CRM?

Ontdek HubSpot in deze korte intro.

Waarde indicatoren

Hoe is Hubspot gepositioneerd ten opzichte van de concurrentie.
Influence map Hubspot vs Competitors
Solution score for Hubspot
Product metrics
Product metrics

Next-level software, maar dan eenvoudig

Effectieve groei

HubSpot heeft een ruim aanbod aan tools en technologieën die je als bedrijf kunnen helpen groeien. Maar er zijn veel meer softwareproviders die dat aanbieden. HubSpot weet zich te onderscheiden middels ready-to-use geautomatiseerde oplossingen en veel integratiemogelijkheden. Zo is het voor veel snelgroeiende bedrijven onmisbare software gebleken.

Alles-in-een platform

Als een van de weinigen biedt HubSpot een alles-in-één platform. De software is er voor marketing, sales en klantenservice processen. Zo ben je als ondernemer in staat om naadloos te schakelen tussen deze functies, wat groei zal stimuleren. Ingewikkelde koppelingen leggen of data exporteren en importeren is niet meer nodig. Wil je de volgende stap zetten? Dan kan dat gewoon met dezelfde software.

Intuïtieve inrichting

De software die HubSpot aanbiedt is erg gebruiksvriendelijk en heeft een intuïtieve interface. Het maakt niet uit of je nog maar net in het veld actief bent, of al jaren een eigen bedrijf hebt: iedereen kan snel en eenvoudig aan de slag met HubSpot. De software is dé go-to voor middelgroot tot grote organisaties, vanwege de uitstekende balans tussen de uitgebreide mogelijkheden en de prijs die je hiervoor betaalt.

We’d recommend the Marketing Hub to most businesses in B2B or B2C that are looking to ramp up their lead generation efforts. There is a ton of opportunity for businesses within all types of industries to utilize these features to enhance and take their marketing efforts to the next level.

Tim Morse
Digital Marketing Manager at Element Three

Waarom Hubspot 

De bewezen resultaten na één jaar werken met HubSpot

129%

meer leads

Bedrijven die werken met HubSpot verwierven na 1 jaar 129% meer leads.

36%

meer deals

Ook sloten bedrijven die met HubSpot werken na 1 jaar gemiddeld 36% meer deals.

37%

meer voltooide tickets

Het lukt bedrijven die 1 jaar met HubSpot werken om gemiddeld 37% meer tickets af te werken.

Probeer de alles-in-één oplossing gratis 

Jouw bedrijf transformeren? HubSpot's intuïtieve platform voegt marketing, sales en klantenservice samen, waardoor je de kracht van geïntegreerde groei in handen hebt. Profiteer van gebruiksvriendelijkheid, ondersteuning en educatieve bronnen. Waarom settelen voor minder? Ontdek in de gratis demo of HubSpot iets voor jou is.