Creëer top-kwaliteit content met de perfecte mix van de top-3% freelancers en AI-tools

Creëer, lokaliseer en update content met de perfecte mix van de top-3% freelancers en AI-tools. Top-kwaliteit content, maar dan schaalbaar, kostenefficiënt en snel.
Lees meer

Gebruikt door de snelstgroeiende Europese bedrijven

Over Contentoo

Content is king. Dat wist je natuurlijk al. Maar dat geldt ook voor je concurrenten. Prospects zijn slechts 1 klik of swipe verwijderd van je rivalen. Hoe zorg je er dan voor dat ze voor jou kiezen?

Dat lukt maar op één manier: door ervoor te zorgen dat jouw bedrijf de beste content heeft. Content die mensen lezen. Content die mensen delen. Content waar mensen ‘ja’ op zeggen.

Daarom heb jij Contentoo nodig. Contentoo is hét Europese platform voor contentmarketingtalent. Wij leveren superieure content aan honderden groeiende Europese merken.

Je kunt bij ons terecht voor originele creatieve content, transcreatie en lokalisatie. Altijd precies op maat voor jouw marketing en merk.

Door ervaren mensen die je bedrijf echt begrijpen. Geen willekeurige freelancers die toevallig even tijd hebben. Maar een speciaal voor jou samengesteld team dat jouw content naar een hoger niveau tilt.

Ga vandaag nog aan de slag met een remote team van Contentoo. We maken het zo groot of zo klein als je wilt. Geef je content de power van Contentoo.

Pricing

Grow

Ideal for startup marketing teams

Advance

Ideal for mid-sized marketing teams

Expert

Ideal for mature marketing teams

Waarde indicatoren

Product metrics
Competitive positioning
Influence map

Product features 

Contentoo Creators Cloud: een alles-in-één-platform voor contentcreatie, met de power van creatief talent en AI.

Unlock AI technology

AI-technologie ontworpen om content op grote schaal te creëren. Geoptimaliseerd voor je merk, tone of voice, industrie en meer. Alsof je je eigen ChatGPT hebt.

Top 3% creatief talent

Maak je een tekst met AI, dan kun je deze niet zomaar publiceren. Onze professionele proofreaders checken of de feiten kloppen en maken er een goedlopende en 'menselijke' tekst van.

Ongeëvenaarde kwaliteitscontrole

Onze Contentoo Creators Cloud automatiseert en stroomlijnt jouw contentcreatieworkflow. Met een eenvoudige intuïtieve interface, krijg je toegang tot onze AI-software en freelancercommunity.

Jouw full-service oplossing

Wat je ook voor content wilt maken, het kan met onze Contentoo Creators Cloud. Content creatie (bijvoorbeeld blogs, e-books en artikelen), het herschrijven van oude content, eindredactie en design. En nog veel meer.
Probeer het zelf

Contentoo video demo

Bekijk hier de Contentoo WhatsApp Notifications Demo

Waarde indicatoren

Hoe is Contentoo gepositioneerd ten opzichte van de concurrentie.
Positioning Contentoo vs Competitors
Influence map Contentoo vs Competitors
Solution score for Contentoo
Product metrics
Product metrics

For content that outperforms

Snellere contentcreatie met een gebruiksvriendelijk platform. Een duidelijk en supersnel proces, van briefing tot eindresultaat.

Creation Hub

Creëer content op maat voor jouw doelgroepen, van engaging social media-posts en blogs, tot longreads, nieuwsartikelen, productteksten en meer.

Optimisation Hub

Maximaliseer je ROI door jouw content een frisse start te geven. Met onze optimalisatie-hub bespaar je tijd en geld, terwijl je jouw contentrankings (SERP) een boost geeft en engagement verbetert.

Localisation Hub

Spreek je doelgroep aan in de taal die ze begrijpen. Onze localisatie-hub zorgt ervoor dat jouw content zich thuis voelt in elk land en iedere cultuur.

Our Contentoo Editor-in-Chief knows exactly what we’re looking for, the communication is great, and it really streamlines the workflow and saves us lots of time.

Baptiste ‘Baba’ Hausmann
Senior SEO Manager at Booking.com

Contentoo specialists

Connect met Contentoo product experts.

Jeroen van Seggelen

Head of SEO
Certified specialist
Beschikbaar voor

Niels Welling

SEO-Specialist
Certified specialist
Beschikbaar voor

Tom Wester

SEO Specialist
Certified specialist
Beschikbaar voor

Waarom Contentoo 

The rewards of matching scale-ups with content marketing talent

20+

Jaar ervaring

Gezamenlijke ervaring op het gebied van contentmarketing

30+

In-house teamleden

Werken aan Contentoo en beheren onze talent pool.

20.000

Voltooide projecten

Het aantal projecten dat we sinds 2017 hebben voltooid

Vraag je gratis contentmarketingconsult van 30 minuten aan 

Bespreek je contentdoelen met een van onze contentmarketingadviseurs enontvang tips die je onmiddellijk kunt toepassen. Helemaal vrijblijvend, dus zonder verplichtingen.